Τα μέλη του Δικτύου είναι εσωτερικά από τα τρία συνεργαζόμενα ιδρύματα ή μεμονωμένοι ερευνητές από άλλα ελληνικά και διεθνή πανεπιστήμια.

Α. Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Οικονομίας και Διά Βίου Μάθησης

Β. Εργαστήριο Μελετών Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Γ. Ιστορικό Αρχείο Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δ. Εξωτερικοί Συνεργάτες

Ε. Διεθνείς συνεργασίες

  •  
  • Διεθνείς συνεργασίες: Fulbright Institute

   Οι Άγγελος Καβασακάλης και Ανδρέας Βασιλόπουλος, μέλη του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Οικονομίας και Διά Βίου Μάθησης του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας στο πλαίσιο των δράσεων διεθνοποίησης του Εργαστηρίου και ευρύτερα του Δικτύου «Πολιτικές Ανώτατης Εκπαίδευσης» έχουν αναλάβει την επιστημονική και ακαδημαϊκή επίβλεψη της υποτρόφου Fulbright Meredith MacGinnis στο πρόγραμμα «2022-2023 Fulbright Distinguished Awards in Teaching Research Program».
   Στόχος της συνεργασίας παράλληλα με την ακαδημαϊκή επίβλεψη του Project που η Meredith MacGinnis έχει αναλάβει στο εαρινό εξάμηνο του 2022-2023 είναι να διερευνηθούν και οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα ευρωπαϊκά και τα αμερικανικά πανεπιστήμια επενδύουν σε πολιτικές για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην παγκόσμια αγορά της ανώτατης εκπαίδευσης.

  • Συνεργασία με τον αναπληρωτή καθηγητή Assane Diakhaté του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Gaston Berger της Σενεγάλης σε θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής, διασφάλισης ποιότητας, πανεπιστημιακής παιδαγωγικής, αγωγής υγείας και εκπαίδευσης εκπαιδευτικών.
  • Συνεργασία με την καθηγήτρια Sylvie Didou-Aupetit του Πανεπιστημίου CINVESTAV του Μεξικού σε θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής και διασφάλισης ποιότητας.